Логістична оптимізація виробничих процесів - Чорнописька, Н. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2002)
Охарактеризовано основні організаційно-виробничі тренди, розглянуто інформаційну систему виробництва, проаналізовано умови адаптації логістичних концепцій вітчизняними промисловими підприємствами. The organization and industrial trends are shown in this article. The information system of manufacturing is considered and the conditions of adapted to logistics concept in ukraine industrial enterprices are analyses.
Keywords: 65.012.34:65.012.45