Stable range of general 5-rings - Гаталевич, А. І.; Кучма, М. І.; Gatalevych, A. I.; Kuchma, M. I.; Гаталевич, А. И.; Кучма, М. И. (Видавництво Львівської політехніки, 2020)
Введене поняття узагальненого В-кільця як кільця стабільного рангу 2. Установлені умови, коли узагальнене В-кільце є кільцем стабільного рангу 1 і кільцем елементарних дільників.

introduce the notion of general В-ring as ring of stable range 2. We establish conditions when general В-ring is to be a ring of stable range 1 and elementary divisor ring.

Введено понятие обобщенного В-кольца как кольца стабильного ранга 2. Установлены условия, когда обобщенное В-кольцо является кольцом стабильного ранга 1 и кольцом элементарных делителей.
Стабільний ранг узагальнених в-кілець
Стабильный ранг обобщенных б-колец
Keywords: узагальнене В-кільце; стабільний ранг; кільце елементарних дільників. 2000; general B-ring; stable range; elementary divisor ring; обобщенное В-кольцо; стабильный ранг; кольцо элементарных делителей. 2000; 512.552.12