Інтелектуальні системи управління дорожнім рухом - Чорній, Юрій Юрійович (Національний університет «Львівська політехніка», 2022)
Бакалаврська кваліфікаційна робота виконана студентом групи КН-409 Чорнійєм Юрієм Юрійовичем. Тема диплому: «Інтелектуальні системи управління дорожнім рухом». Робота направлена на здобуття ступеня бакалавр за спеціальністю 122 «Комп'ютерні науки». Мета дипломної роботи: програмна реалізація симуляції управління дорожнім рухом. Об’єкт дослідження: практична реалізація симуляції, аналіз параметрів та вихідних даних програми. У результаті виконання дипломної роботи, було створено симуляцію, проаналізовано вплив паттернів поведінки на дорожній рух, приведено порівняльну статистику дорожнього руху з різними параметрами. Обсяг роботи: 36 сторінок, 17 Зображень, 2 таблиці. Bachelor’s degree work was executed by a student of the group CS-409 Chornii Yurii Yuriiovuch. The diploma’s topic is: “Intelligent traffic control systems”. The work is aimed at obtaining a bachelor’s degree in specialty 122 “Computer science.” Research purpose: software implementation of traffic management modeling. Research object: practical implementation of modeling, analysis of parameters and initial data of programs. The practical significance of the result: a simulation was created, the impact of the behavior model on traffic was analyzed, and comparative traffic statistics with different parameters were presented. Total volume: 36 pages, 17 images, 2 tables.
Intelligent traffic control systems
Keywords: управління дорожнім рухом, симуляція, Unity, інтелектуальні системи, traffic management, simulation, Unity, intelligent systems.