Просування електронних інформаційних послуг в умовах бібліотеки ВНЗ - Черевищенко, Марина Михайлівна (Національний університет "Львівська політехніка", 2012)
Розглядаються проблеми просування електронних інформаційних послуг в умовах бібліотеки внз. The article «Promotion of Electronic Information Services in a University Library» by M. Cherevyshchenko reviews the issues of promotion of electronic information services in a university library.
Keywords: інформаційні послуги; електронні ресурси; імідж бібліотек; information services; electronic resources; image of libraries