Професор А. Д. Моторний (1891–1964) - один із засновників української геодезичної школи - Дрбал, А.; Радей, К. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Описано життєвий шлях, організаційну та науково-педагогічну діяльність видатного українського вченого - геодезиста, одного з засновників української (харківської і львівської) геодезичної школи, першого декана геодезичного факультету (1945–1950) та шостого завідувача кафедри геодезії (1945–1964) Львівської політехніки професора А.Д. Моторного. The article describes the life, organizational, scientific and pedagogic activities of significant Ukrainian survey scientist. Professor A.D. Mothornyy was one of founders of Ukrainian (of Charkiv and Lviv) survey school, the first dean of Geodetic Faculty (1945–1950) and sixth head of the Department of Geodesy at the Polytechnics of Lviv (1945–1964).