Зауваги до перекладу на українську мову іноземних власних імен (на матеріалі англомовної літератури з дистанційного навчання) - Шуневич, Б. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2004)
У статті проаналізовано українські переклади деяких імен і прізвищ закордонних авторів, які трапляються в наукових матеріалах із дистанційного навчання.

In the article the Ukrainian translation of some foreign authors’ names amd family names mentioned in the scientific materials on distance education are analysed.
Keywords: 37.018.43=03.111=161.2