Формування полікомплексів солей поліакрилової кислоти та полідиметиламіноетиленметилакрилатом та їх (СО)полімерів з бутилакрилатом у водних розчинах - Кисленко, В. М.; Олійник, Л. П. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
В даній роботі досліджено процес утворення полікомплексів між солями поліакрилової кислоти чи її кополімерів з бутилакрилатом та хлоридом полідиметиламіноетилен -метакрилатом у воді при низьких концентраціях полімерів.