Динаміка забруднення поверхневих вод у Львівській області - Огуряєва, Олена; Погребенник, Володимир (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2010)
Досліджено динаміку забруднення поверхневих вод Львівської області і показано, що у 2004–2006 рр. простежується тенденція до її зменшення. Исследована динамика загрязнения поверхностных вод Львовской области и показано, что у 2004–2006 гг. прослеживается тенденция к ее снижению. The dynamics of contamination of surface-water of the Lvіv area is rotined investigational, that in 2004–2006 it has a tendency to diminishing.