Здійснення корегувальних заходів у процесі планування виробничо-господарської діяльності підприємства - Лакіза, В. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2005)
Розглянуто переваги, які створює планування виробничо–господарської діяльності підприємства, регулювання в розрізі стратегічного планування як одного з видів планування, виділено перепони та шляхи їх подолання, а також обґрунтовано необхідність неперервності процесу планування загалом. The advantages, which planning of industrial and economic activity creates, regulating in scope of strategic planning as one of the planning kinds are considered, the barriers and ways of their surmounting for its effective fulfillment and the necessity of the planning process continuity on the whole are proved.