Вплив місць розташування об’єктів транспортної інфраструктури на просторовий розвиток міста - Кристопчук, М. Є.; Krystopchuk, M. (Видавництво Львівської політехніки, 2017)
Проаналізовано результати досліджень можливого впливу розміщення об’єктів транспортної інфраструктури, зокрема автовокзалів та транспортно-пересадочних вузлів у плані міста на його просторовий розвиток залежно від планувальних особливостей транспортної мережі. Встановлено, що для побудови раціональної маршрутної мережі міст та стійкого зв’язку між об’єктами транспортної інфраструктури недостатньо моделювання лише пасажирських кореспонденцій, важливим є моделювання розподілу транспортних потоків.

The article analyzes the possible impact of research results allocation of transport infrastructure plan of the city in its spatial development. It was established that for an efficient route network of the city and stable connection between the objects of transport infrastructure modeling not only passenger correspondence, it is important to design the distribution of traffic.
Placement objects of transport infrastructure and spatial development of cities
Keywords: транспортна інфраструктура; пасажирські кореспонденції; роз- поділ потоків; транспортна мережа; transport infrastructure; passenger correspondence; flow distribution; transport network; 656.078