Аналіз мов опису користувацьких інтерфейсів для застосування у програмному забезпеченні САПР - Лобур, М.; Маркелов, О.; Бобало, С. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
Аналітичний огляд перспективних концепцій декларування користувацьких інтер- фейсів для розроблення програмного забезпечення (ПЗ) систем автоматизованого про- ектування (САПР) та їхній ваговий критеріальний експертний аналіз. Perspective concepts declaration of user interfaces for software development compute- aided design (CAD): review and objective appraisal.