Відтворюваність визначення якісного рівня продукції - Бойко, Т. Г. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Досліджено питання відтворюваності результатів оцінювання якісного рівня продукції, яка характеризує ступінь розбіжності результатів контролю того самого значення показника якості виробу двома різними засобами вимірювання, і є важливим параметром, що впливає на вірогідність отриманих результатів. The matter of result reproducibility of production qualitative level estimation that characterizes the control result divergence degree of the same value of a product quality index by two different measuring tools and makes an important parameter, which affects the authenticity of gained results, is under consideration.