Управління Web-проектами електронного бізнесу для реалізації комерційного контенту - В. А. Висоцька (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
Запропоновано модель життєвого циклу контенту в системах електронної комерції. Модель описує процеси опрацювання інформаційних ресурсів у системах електронної контент-комерції та спрощує технологію автоматизації управління контентом. Проаналізовано основні проблеми електронної комерції та функціональних сервісів управління контентом. In the given article content lifecycle model in electronic commerce systems is proposed. The model describes the processes of information resources processing in the electronic content commerce systems and simplifies the content automation management technology. In the paper the main problems of e-commerce and content function management services are analyzed.
Keywords: інформаційний ресурс; контент; система управління контентом; життєвий цикл контенту; система електронної контент-комерції; information resources; content; content management system; content lifecycle; electronic content commerce system