Управління конкурентоспроможністю продукції: брендинг - Ухачевич, Я. П.; Дубодєлова, А. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Розглядається один з нецінових методів забезпечення конкурентоспроможності продукції – брендинг. На основі виконаних досліджень та аналізу зарубіжних концепцій брендингу запропоновано вдосконалену концепцію конкурентного брендингу, розроблено алгоритм її реалізації на етапі розроблення нового бренду та виведення його на ринок. Пояснено зміст управління брендом на всіх етапах та запропоновано інструменти їхньої реалізації. Then article deals with one of the non-priced method of providing competitive ability products by branding. Analysing modern foreign conceptions of branding it is offered more perfect conception of competition branding set out algorithm at its realization on the stage of developing a new brand and introducing it in the market. The maintenance of management a brand at all stages is explained and tools of their realization are offered.