Методи виявлення віддалених атак в мережі Internet - Костів, Юрій; Микитюк, Мирослав (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
В статті здійснюється аналіз основних методів виявлення віддалених атак, та порівняння основних принципів роботи цих методів для оцінки ефективності їх використання.
Keywords: атака; виявлення атак; захист інформації