Діагностування роботи двигуна автомобіля за оцінкою його віброакустичних характеристик - Наконечний, А. Й.; Гетьман, О. Л. (Видавництво Львівської політехніки, 2018)
У доповіді наведено сутність і потребу у діагностуванні двигунів автомобіля за допомогою аналізу його віброакустичних характеристик. Для покращення якості аналізу запропоновано проведення додаткового вейвлет перетворення інформативнихсигналів.
Keywords: віброакустичний сигнал; двигун внутрішнього згоряння; технічна діагностика двигунів; малохвильове перетворення; вейвлет-перетворення; 65.011.56.001.12