Проблеми побудови систем автоматизації технічного документообігу для малих підприємств - Керницький, А. Б.; Лобур, М. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
Розглянуто проблеми, що виникають у малих підприємств при розробці, побудові та впровадженні систем автоматизації технічного документообігу.