Інформатизація як одна із базових характеристик сучасного суспільства - Голяновська, Мар’яна; Гурій, Богдана (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Стаття присвячена аналізу процесу інформатизації як одного з важливих факторів розвитку сучасного суспільства. Цей процес характеризується накопиченням знань, поширенням та циркулюванням інформації в усіх сферах суспільного життя за допомогою інформаційних технологій. Важливою ознакою процесу інформатизації є зміна суспільних цінностей з матеріальних на інформаційні.
Informatization as one of the modern society main features
Keywords: інформатизація; інформаційні технології; електронізація; комп’ютеризація