Чинники інвестиційного процесу - Козик, В. В.; Бажанова, А. І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2002)
Розглянуто функції суб’єктів інвестиційної діяльності при реалізації інвестиційного проекту, та основні фактори, що впливають на інтенсивність інвестиційного процесу і обсяг інвестиційних ресурсів, які повинно враховувати підприємство при мобілізації коштів, щоб вже на початковому етапі інвестування не втрачалася прибутковість залучених у інвестиційний процес ресурсів. This article is devoted to the problem of effective investment process, which depends on different factors. There are a lot of participants take parts in investment process. Every firm has to mobilise great amount of investment resources when it realizes investment project. The enterprise has to increase the effectiveness of investment process taking into account a lot of factors in such mobilisation. These factors are examined in the article.
Keywords: 330.322.1