Основні напрями дисертаційних досліджень з бібліотекознавства за спеціальністю 27.00.03 – Книгознавство, бібліотекознавство, бібліографознавство - Литвинова, Лариса Анатоліївна (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
На основі огляду дисертацій здійснено аналіз стану наукових досліджень у галузі книгознавства, бібліотекознавства та бібліографознавства за 2008 – 2010 рр. Охарактеризовано пріоритетні напрямки досліджень та висвітлено основні тенденції розвитку галузі. The analysis of researches status in the field of knowledge of books, library science and bibliography was put into practice in accordance with reviewed dissertations for 2008 – 2010. The priority areas of research were characterized and the main trends in the sphere development were highlighted.
Keywords: дисертація; книгознавство; бібліотекознавство та бібліографознавство; аналіз; dissertation; knowledge of books; library science and bibliography; analysis