Виявлення досвіду споживачів освітніх послуг Національного університету "Львівська політехніка" на веб-форумах - Тимовчак-Максимець, Оксана (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
У статті описується підхід до виявлення споживацького досвіду на веб-форумах на основі маркерів досвіду. Побудовано формальні конструкції для виявлення мовної реалізації споживацького досвіду у текстах на веб-форумах. Описується підхід до формування переліку маркерів споживацького досвіду щодо освітніх послуг НУ "Львівська політехніка". The paper presents an approach to identifying consumer experiences on web forums based on experience markers. Formal structures for identifying consumer experience realized by language means in texts on web forums are developed. An approach to forming a list of consumer experience markers concerning educational services of Lviv Polytechnic National University is discussed.
Keywords: споживацький досвід; маркери досвіду; веб-форуми; освітні послуги; consumer experience; experience markers; web forums; educational services