Статичні оцінки точності методів інтерпретації сигналів радіозондування приповерхневих шаруватих земних середовищ - Чайковський, І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2001)
Розглянуто оцінки точності методів інтерпретації сигналів радіолокаційного зондування приповерхневих земних середовищ для дистанційного вимірювання їх товщини. Визначено межі працездатності методів в умовах шуму.