Термомеханічні випробовування робочих контактів (спаїв) термоперетворювачів разового застосування - Білобородченко, В. І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Запропонований метод і устаткування для руйнівних випробувань термопар на скручування у встановлених температурних умовах, чутливий до недосконалості матеріалу термоелектродів та їх зони зварювання. The offered method and equipment for the destructive tests of termopar on twisting in the set temperature terms more sensible to imperfectness of termoelectrodiv and their welded connection.
Keywords: термопара; термоперетворювач