Газобетон на основі модифікованих цементних в’яжучих - Мельник, А. Я.; Позняк, О. Р. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2011)
Досліджено вплив механоактивації та добавки полікарбоксилатів на властивості в’яжучої композиції “цемент – зола-виносу” і газобетону на її основі. The influence of mechanical activation and polycarboxylates on properties of binder composition “cement – fly ash” and aeroconcrete on its base was investigated.
Keywords: газобетон; міцність; реологічні властивості; кратність спучування; aeroconcrete; strength; rheological properties; multiplicity increasing