Числове розв’язання задачі спряження для системи квазілінійних параболічних рівнянь - Дрінь, M. M. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2000)
The non-linear, linear explicit and non-explicit difference circuits are obtained for conjugation problem of parabolic quasilinear equations system. Побудовано нелінійну, лінійну неявну та явну різницеві схеми для задачі спряження для системи параболічних квазілінійних рівнянь.