Методи одержання функціональних нафтополімерних смол - Кічура, Д. Б.; Субтельний, Р. О.; Долошицький, Р. Б.; Дзіняк, Б. О.; Мокрий, Є. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
Наведено результати олігомеризації функціональних нафтополімерних смол (ФНПС) на основі фракції С9 - побічного продукту етиленових виробництв. Введення у стуктуру смоли ланок модифікатора суттєво покращує їх фізико-хімічні показники. In this work the results of functional aromatic petroleum resins (FAPR) olygomerization, obtained on the base C9 fraction - by-products of ethylene production, are given in this approach. The introduction of modificator links into resins structure has significantly smproved their phisical and chemical characteristics.