Концептуальні засади та архітектура бази даних “Навчальні плани” - Коруд, О. Я.; Павликевич, М. Й.; Хвищун, Л. Ф. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Запропоновано концептуальні засади та проаналізовано особливості архітектури бази даних “Навчальні плани”, призначеної для автоматизації планування та управління навчальним процесом у великому багатопрофільному університеті. This article presents conceptual framework and features of architecture of the database “Curriculum”, which is designed to automate planning and management of educational process in large university with many profile.
Keywords: навчальний процес; планування; база даних; модуль; навчальна програма; навчальний план; learning process; planning; database module; curriculum