Розрахунок класичним методом перехідних процесів у лінійних колах з поліноміальними вимушеннями - Фільц, Р. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
У статті розглянуто варіант класичного методу розрахунку перехідних процесів у лінійних стаціонарних електричних колах, який дозволяє записувати системи алгебричних рівнянь з невідомими параметрами розв’язку задачі безпосередньо на підставі системи інтегральних рівнянь процесу в колі. The calculation method of linear electrical circuits transients with polynomial inputs based on classical approach to the subject to integral equations solution is proposed.