Чинники конкурування часом реалізації замовлень - Висоцький, М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Узагальнено чинники та стратегії набуття конкурентних переваг. Обґрунтовано рішення щодо конкурування за часом виконання замовлення. Досліджено значення логістики у реалізації стратегій швидкого реагування. Factors and strategies of acquisition of competitive edges are generalized. The decision in relation to competition sometimes of ordering fulfillment is grounded. The value of logistic in realization of strategies of rapid reaction is explored.