Алгоритми ієрархічної кластеризації для великих колекцій документів - Стех, Ю. В.; Керницький, А. Б. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2004)
Робота зосереджена на алгоритмах кластеризації великих колекцій документів, які базуються на ієрархічних рішеннях. Оцінена робота різних критеріальних функцій під час кластеризації документів.

This paper focuses on document clustering algorithms that build hierarchical solutions. In this paper is evaluate the performance of different criterion functions for the problem of clustering documents.
Keywords: 563.2