Облігації як фінансовий інструмент емісійної політики корпорацій - Кузьмін, О. Є.; Ільчук, П. Г. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2003)
Проаналізовано діяльність корпорацій щодо залучення додаткового капіталу за допомогою боргових емісійних цінних паперів, зокрема корпоративних облігацій, визначені цілі, які переслідує акціонерне товариство при залученні додаткового капіталу за допомогою облігацій. Розглянуті причини низького поширення корпоративних облігацій в Україні, а також переваги їх використання над неборговими фінансовими інструментами. Analyses corporations activity in relation to attracting of supplementary capital attached to help of promissory emissive securities, in particular, corporative bonds, and also aim, which is on the track of incorporated society attached to attracting of supplementary capital attached to bonds help. Consider the causes of weak diffusion of corporative bonds in Ukraine, and also advantages of their use over unpromissory financial tools.