До питання вдосконалення активної політики зайнятості - Струтинська, Л. Р.; Янковська, Л. А. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2002)
Розглянуто актуальне питання підвищення дієвості активної частини інструментарію політики зайнятості. Доведено необхідність та окреслено шляхи організації системи навчання незайнятих працівників організації в умовах недосконалості національного ринку праці. The article is devoted to the urgent question of increase of effectiveness of an active part of employment politics' toolkit. The necessity to organize a system of the free workers’ training is proved and the ways of its organization in conditions of the national work market’s imperfection are planned.
Keywords: 331.1(075.8)