Методи обробки даних у суспільних віртуальних системах - Яворський, Ярослав (Видавництво Львівської політехніки, 2019)
In this article was considered some of data processing methods in virtual communities. Was discussed some problems of data processing in different systems.
Keywords: обробка даних; Data mining; інтелектуальний аналіз; інформаційнокомунікаційні технології