Про зв’язок задач оптимізації багатократного кульового покриття обмежених множин та їх мультиплексного розбиття - Михальова, О. (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
Запропоновано модифікацію критерію оптимальності в неперервній задачі оптимального мультиплексного розбиття обмеженої множини n-вимірного евклідового простору, який дає змогу у результаті розв’язання останньої отримати мінімальний радіус багатократного кульового покриття цієї множини. There is proposed a modification of optimality criterion in the continuous problem of optimal multiplex-partitioning of a bounded set from n-dimensional Euclidean space, which allows in the result of its solving receive the smallest radius of the multiple covering by balls of this set.
Keywords: неперервна задача багатократного покриття; оптимальне k-кратне кульове покриття; діаграми Вороного вищих порядків; мультиплексне розбиття множин; continuous problem of multiple covering; optimal k-multiple covering by balls; Voronoi diagrams of higher orders; multiplex-partitioning of sets