Звітна конференція Західного геодезичного товариства - Тревого, І. С.; Паляниця, Б.; Денисов, О. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Надано інформацію про роботу звітно -виборної конференції ЗГТ, склади обраного правління і ревізійної комісії на 2012–2017 роки та текст ухвали конференції. Приведена информация о роботе отчетно-выборной конференции ЗГО, составы избраного правления и ревизионной комисии на 2012–2017 годы и текст постановления конференции. The information on the work report-election conference of WGS formulations chosen board and audit committee for years 2012–2017 and text decisions of the conference.
Отчетная конференция Западного геодезического общества
Reporting Conference of West geodetic society
Keywords: товариство; діяльність; звітність