Апаратна багатозадачність у комп’ютерних системах на основі частково реконфігуровних ПЛІС - Мельник, В. А. (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
Визначено базові принципи реалізації апаратної багатозадачності в реконфігу- ровних комп’ютерних системах, побудованих на основі ПЛІС з динамічним частковим реконфігуруванням. Запропоновано структуру платформи для реалізації апаратної багатозадачності в частково реконфігуровній ПЛІС. Розглянуто концепцію віртуальних апаратних засобів, а також питання перемикання контексту і переміщення задач у частково реконфігуровній ПЛІС. In the article the basic principles of hardware multitasking in the reconfigurable computer systems, based on partially reconfigurable FPGAs, are identified. The structure of the platform to implement hardware multitasking in partially reconfigurable FPGA is proposed. The concept of Virtual Hardware and the questions of the context switch and task relocation in partially reconfigurable FPGA are disclosed.
Hardware multitasking in computer systems based on partially reconfigurable FPGAs
Keywords: апаратна багатозадачність; ПЛІС; часткове реконфігурування; віртуальні апаратні засоби; hardware multitasking; FPGA; partial reconfiguration; Virtual Hardware