Бібліографія українського визвольного руху 1914–1923 рр. на сторінках “Літопису Червоної Калини” - Смогоржевська, І. А. (Видавницво Національного університету “Львівська політехніка”, 2007)
Розглянуто основні бібліографічні публікації з історії визвольної боротьби українського народу упродовж 1917–1920 рр., які друкувались на сторінках часопису “Літопис Червоної Калини”. The article presents a survey of the bibliographic publications of the history of a liberation struggle of the Ukrainian Sichovych Shooters during 1914-1923 years old, which was printed on the pages of a magazine “Chronicle of Red Viburnum”.