Мобільний додаток для гуманітарної допомоги - Романів, Ярина Євгенівна (Національний університет ”Львівська політехніка”, 2022)
Магістерська кваліфікаційна робота виконана студенткою групи КНСШ-21 Романів Яриною Євгенівною. Тема роботи «Мобільний додаток для гуманітарної допомоги». Робота направлена на здобуття ступеня магістр за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки». Метою магістерської кваліфікаційної роботи є імплементація мобільного додатку на платформах Android та iOS для здійснення гуманітарної допомоги людям, які постраждали внаслідок війни в Україні. Такий продукт упростить процес створення гуманітарних внесків, як фінансових, так і матеріальних. Таким чином усі, хто потребують допомоги, зможуть її отримати на багато швидше, а сам процес стане більш прозорим та зрозумілим. Об’єктом дослідження є сфера гуманітарної допомоги та благодійності, можливість здійснення різного виду пожертв, а також рекомендаційні системи для кращого користувацького досвіду. В результаті виконання магістерської кваліфікаційної роботи було розроблено мобільний кросплатформений додаток для кінцевих користувачів, який дозволяє створювати та переглядати запити про допомогу (відфільтровані за певними рекомендаційними параметрами), а також здійснювати пожертви різних типів. Окрім цього було створено веб сторінку для адміністрування додатку. Ключові слова: мобільний додаток, гуманітарна допомога, війна, внесок, рекомендаційна система, веб-сторінка. The master's qualification work was completed by Romaniv Yaryna Yevhenivna, a student of the CSAI-21 group. The topic of the work is "Mobile application for humanitarian aid". The work is aimed at obtaining a master's degree in the specialty 122 "Computer Science". The goal of the master's thesis is the implementation of a mobile application on the Android and iOS platforms to provide humanitarian aid to people affected by the war in Ukraine. Such a product will simplify the process of creating humanitarian contributions, both financial and material. Thus, everyone who needs help will be able to get it much faster, and the process itself will become more transparent and understandable. The object of research is the field of humanitarian aid and charity, the possibility of making various types of donations, as well as recommendation systems for a better user experience. As a result of the master's qualification work, a mobile cross-platform application was developed for end users, which allows users to create and view requests for help (filtered by certain recommendation parameters), as well as make donations of various types. In addition, a web page for mobile application administration was created.
Mobile application for humanitarian aid
Keywords: мобільний додаток, гуманітарна допомога, війна, внесок, рекомендаційна система, веб-сторінка, mobile application, humanitarian aid, war, contribution, recommendation system, web page