Оптимізація маршрутів перевезень з використанням табличного процесора Excel і VBA-макросу - Клап, А. Я.; Матвіїшин, Є. Г.; Наглий, А. Є. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Запропоновано використовувати програму, написану з використанням VBA на основі алгоритму перебору варіантів маршруту перевезень. Це дає змогу вибрати схему перевезень, якій відповідають найменші транспортні витрати.

It was suggested to apply the program that was written with taking into consideration the use of VBA on the basis of algorithm of choosing the best variants of transportation routes. It’s helped to choose the scheme of trasportation with low transportation expenses.
Keywords: 339.689.3.06