Обґрунтування організаційно-економічного механізму управління освітніми послугами в регіоні - Вакуленко, Н. В.; Запоточний, В. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Обґрунтовано необхідність удосконалення організаційно-економічного механізму управління в галузі освітніх послуг регіону. На особливу увагу заслуговує методика досліджень впливу всіх елементів механізму на конкурентоспроможність освітніх закладів. The necessity of organizationally-economic mechanism improvement in the educational services management in the region is being grounded in this article. The special attention is devoted to the methods for researching influence of all the mechanism elements to the educational institutions competitivity.
Keywords: регіон; освітні послуги; організаційно-економічний механізм; паспортизація вищих навчальних закладів; region; education service; organizing-economical mechanism; certification of university