Удосконалення процедур інформаційного супроводження міжнародних туристичних послуг - Самотій, Н. С. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розглянуто проблеми удосконалення інформаційного забезпечення в міжнародному туризмі. Визначено роль та основні напрями підвищення ефективності туристичного бізнесу в перехідній економіці. Досліджено переваги використання сучасних інформаційних технологій та перспективи їх застосування на підприємствах туристичної галузі. The problems of improving information provision in international tourism. The role and main directions of improving the efficiency of tourist business in a transition economy. Investigated the benefits of modern information technology and prospects for their use in the business tourism industry.
Improving procedures for information support of international travel service
Keywords: інформаційні системи; комп’ютерні технології; міжнародний туризм; туристична індустрія; information systems; computer technology; international tourism; tourism industry