Бінарні операції та елементи алгоритму RSA при шифруванні-дешифруванні кольорових зображень - Ковальчук, А.; Пелешко, Д.; Борзов, Ю. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Описано поєднання елементів алгоритму RSA і бінарних операцій для сумісного використання при шифруванні–дешифруванні зображень. Шифрування–дешифрування проводиться без додаткового зашумлення. Described combination of elements of the RSA algorithm and binary operations for the joint use for encryption–interpretation of images. Encryption–decryption is performed without additional noise.
Keywords: шифрування; дешифрування; алгоритм RSA; бінарна операція; encryption; decryption; the RSA algorithm; binary operation