Гумницький, Я. М.Мартиняк, О.-Р. В.Креховецький, О. М.Малик, Ю. О.Заяць, О. Д.Щудло, П. М.2018-09-212018-09-212002Дослідження кінетики екстрагування олії з Fructus Rosae / Я. М. Гумницький, О.-Р. В. Мартиняк, О. М. Креховецький, Ю. О. Малик, О. Д. Заяць, П. М. Щудло // Вісник Національного університету “Львівська політехніка”. – 2002. – № 461 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 235–237. – Бібліографія: 3 назви.https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/42702Досліджена кінетика екстрагування олії з Fructus Rosae (плоди шипшини). Описана дослідна установка та методика досліджень. Визначені коефіцієнти дифузій. The kinetic of extraction oil with Fructus Rosae was investigated. An inventory research installation was made and research methods were described. Coefficients of diffusion were fixed.ukДослідження кінетики екстрагування олії з Fructus RosaeArticle© Гумницький Я. М., Мартиняк О.-Р. В., Креховецький О. М., Малик Ю. О., Заяць О. Д, Щудло П. М., 2002235–23766.013.8:504