Формування і розвиток дистрибуційних мереж в деяких країнах центральної європи - Полячікова, Є. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
З розширенням іноземних дистрибуційних ланцюгів великі зміни почалися в країнах групи V4. Ця робота ознайомить як з часовою рамкою цього процесу, так і з причинами і структурними наслідками в країнах групи V4. With the expansion of foreign distribution chains, great changes started in the V4 countries. This article deals with the time frame of this process in V4 countries, as well as with reasons and structural consequences.