Нормативно-правове забезпечення права на соціальний захист учасників АТО та членів їх сімей - Чижов, Д. А. (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
Здійснено науково-теоретичний аналіз нормативно-правового забезпечення соціального захисту учасників антитерористичної операції та членів їхніх сімей. Проаналізовано перелік основних нормативно-правових актів, що регулюють питання соціального захисту учасників антитерористичної операції, класифіковано нормативно-правові акти з питань соціального захисту учасників антитерористичної операції та членів їхніх сімей із систематизацією їх. Проведен научно-теоретический анализ нормативно-правового обеспечения социальной защиты участников антитеррористической операции и членов их семей. Проанализировано перечень основных нормативно-правовых актов, регулирующих вопросы социальной защиты участников антитеррористической операции, классифицированы нормативно-правовые акты по вопросам социальной защиты участников антитеррористической операции и членов их семей путем их систематизации. In the article the scientific and theoretical analysis of the regulatory framework of social protection of participants of the antiterrorist operation and their families; analyzed a list of basic legal acts regulating the issues of social protection of participants of the antiterrorist operation, and classified regulations on social protection of participants of the antiterrorist operation and their families, by their classification.
Нормативно-правовое обеспечение права на социальную защиту участников АТО и членов их семей
Regulatory framework of the right to social protection of the participants ATO and their family members
Keywords: учасник антитерористичної операції; соціальний захист учасників антитерористичної операції; нормативно-правове регулювання соціального захисту учасників антитерористичної операції; участник антитеррористической операции; социальная защита участников антитеррористической операции; нормативно-правовое регулирование социальной защиты участников антитеррористической операции; member of the antiterrorist operation; social protection of participants of the antiterrorist operation; legal regulation of social protection of participants of the antiterrorist operation