Аналіз використання комунікаційної системи ONIF для створення відео-лекцій у ВНС ЛП - Ільканич, В. Ю.; Яковина, В. С.; Ільканич, К. І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
В роботі проведено аналіз та порівняння засобів для наповнення важливої складової інформаційного поля електронної дисципліни – відео-лекцій. Показано переваги комунікаційної он-лайн системи ONIF над популярним засобом спілкування Skype. The analysis and comparison of tools for creating an important part of electronic course, viz. video-lectures have been carried out at present work. The advantages of on-line communication system ONIF with respect to Skype system have been demonstrated.
Keywords: електронна дисципліна; відео-лекція; спільна робота; electronic course; video-lecture; common activity