Логістичний та операційний менеджмент: взаємозв’язок та субординація - Солодка, О. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Розкрито теоретичний зміст логістичного та операційного менеджменту, їх взаємозв’язок та субординацію. Проаналізовано роботи вітчизняних та іноземних вчених. Розглянуто тетраедр операцій в операційному менеджменті та запропоновано октаедр операцій в логістичному менеджменті. Досліджено вплив взаємозв’язку логістичного та операційного менеджменту на ефективність роботи промислового підприємства, підвищення його ринкової частки і отримання переваг перед конкурентами. Виявлено основні завдання, які поставлені перед підприємствами. The theoretical maintenance of logistic and operating management, their intercommunication and subordination is exposed in the article. Works of domestic and foreign scientists are analysed. The tetrahedron of operations is considered in an operating management and the octahedron of operations is offered in a logistic management. The influence of intercommunication on efficiency of work of industrial enterprise, the increase of its market share and receipt of advantages before competitors is investigated. The basic tasks which were set before the enterprises have been found out.