Функційна завадостійкість частотновибірної моделі активації нейрона - Романишин, Юрій; Смердов, Андрій (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2004)
Проведено аналіз функційної завадостійкості частотновибірної моделі активації нейрона за наявності шуму та її порівняння з завадостійкістю оптимального фільтра для прямокутного імпульсу, амплітуда та тривалість якого пов’язані функційною залежністю “сила-тривалість”. The analysis of functional noise immunity of frequency selective model of neuron excitation in the presence of noise and comparison of it with the noise immunity of optimum filter for a rectangle impulse which amplitude and time duration are connected by functional dependency “strength-duration” are carried out.