Автоматизированная установка для поверки счётчиков газа - Яковлев, В.; Петрина, В.; Панфилов, Г.; Конский, В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2002)
Запропоновано автоматизовану установку дзвонового типу для повірки лічильників газу на базі дзвонової витратомірної установки АГМУ-0,4. Подано опис принципів вимірювання та структурну схему установки та перелік її метрологічних характеристик.

Automated equipment, which was design on the base of bell prover АГМУ- 0,4, for verification of gas meters is proposed. Principles of measurement and block diagram of equipment are described. Metrological characteristics are given.
Keywords: 681.121