Організація міжрівневої взаємодії в кіберфізичних системах - Бачинський, Р. В. (НВФ «Українські технології», 2015)
В даній роботі розглянуто основні принципи організації між-рівневої взаємодії в кібер-фізичних системах, побудованих з використанням багаторівневої базової платформи КФС. Principals of inter-level communication in cyber-physical systems, based on multilevel basic CFS platform, are considered in this article.
Keywords: кібер-фізичні системи; передача даних; літальні апарати; багаторівнева базова платформа КФС